Ketterät Kirjat Oy pyrkii toimimaan vastuullisesti

19.03.2020

Ketterät Kirjat Oy pyrkii toimimaan kaikissa tilanteissa vastuullisesti.

Kustantamiemme kirjojen takakannessa oleva Avainlippu takaa sen, että kirja on kustannettu, taitettu ja painettu Suomessa. Käytämme kirjojemme toimittamiseen Postin palveluja. Kirjojen kotimaisuusaste on vähintään 80 %.

Toimimme mahdollisimman hiilineutraalisti. Kuluttajille lähettämiemme kirjoen pakkaukset ovat uusia ja kierrätettäviä. Olemme toimittaneet A5- ja B5-koon kirjat sekä ohuet A4-koon tuotteet pääasiassa kuplakuorissa, mutta nyt on tullut palautetta, että ainakin yksi kirja on vahingoittunut tällaisessa kuoressa ja olemme etsimässä tilalle kartonkipohjaista ratkaisua. Millään pakkausvalmistajalla ei kuitenkaan ole B5-kokoista laatikkoa, joten ratkaisu tulee olemaan jokin muu. Mutta se tulee olemaan mahdollisimman kierrätettävä ja alle 30 mm paksuna kulkee Postin Helposti XXS -pakettina ja jaetaan kirjepostin joukossa.

Kirjavälittäjille ja -kaupoille sekä muille isomman määrän tilaajille toimitamme kirjat käyttäen kirjapainon kerran käytettyjä laatikoita ja kirjapainon toimituksissa käyttämä pakkausmateriaali käytetään mahdollisimman tarkasti hyväksi.

Nykyisen koronavirusepidemian aikana kuluttaja voi huoletta tilata Ketterät Kirjat Oy:n tuotteita. Kirjat lähtevät puhtaina ja siinä teoreettisessa mahdollisuudessa, että kirjan pinnalla olisi ollut virus, kannattaa muistaa, että pahvilla virus pysyy tartuttamiskykyisenä korkeintaan vuorokauden ja Postin kuljetus kestää 1-3 vuorokautta.

Mitä toimituspakkaukselle tapahtuu toimitusprosessin aikana, emme voi taata. Mutta toimituspakkauksen päälläkin virus pysyy tartuttamiskykyisenä korkeintaan vuorokauden, joten riskit ovat minimaaliset ja niitä voi kuluttaja vielä omilla toimillaan vähentää.

Yhteiskunnan tuki yrityksille ei tule ulottumaan Ketterät Kirjat Oy:n kokoisiin pieniin yrityksiin. Siksi on tärkeää, että asiakkaat ostavat epidemian aikanakin kirjojamme ja sillä tavalla varmistavat, että voimme jatkossakin kustantaa ja julkaista kirjoja, jotka ansaitsevat tulla julkaistuiksi.

Reino Myllymäki

20.04.2020Johtamisen kirjoja kevätalennusmyyntiin
21.03.2020Ketterät Kirjat Oy:n postituslistalaisten alennuksia suurennettu
20.03.2020Uutta sisältöä Youtubessa
19.03.2020Ketterät Kirjat Oy pyrkii toimimaan vastuullisesti
15.03.2020Seitsemän kirjaa kevättarjouksessa!
28.02.2020Risto Nevalaisen Kypsyys-kirja julkistetaan perjantaina 20.3.2020
27.02.2020Tuusulan Aikakirjoja saa nyt verkkokaupastamme
28.11.2019Postin lakko päättyi - kirjepostin toimittamisessa silti viiveitä
22.11.2019Ohjaamot - Rajavartiolaitoksen ilma-alukset julkistettiin Suomen Ilmailumuseolla
11.11.2019Postin lakon vaikutukset Ketterät Kirjat Oy:n toimituksiin

Siirry arkistoon »