Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Joulupukin johtamispaja

9789527044148-3d-etu.pngJoulupukki on yksi kaikkien aikojen arvostetuimpia johtajiamme. Vaan täydellinen ei ole hänkään. Pukki on tehnyt pitkän uransa aikana paljon karmeita johtamismokia. Hän on  monesti ajanut Pukinpajan lähelle perikatoa. Virheistä on kuitenkin opittu – siinä on uudistumisen ja pitkän menestymisen salaisuus.

Tonttujoukko on ihmiskunta pienoiskoossa. Joukosta löytyvät kaikki arkkityypit, joita johtajat kohtaavat hyvässä ja pahassa.  Pukki on opetellut johtamaan tonttuja kuten kutakin tonttua pitää johtaa.

Nyt Pukin karmivimmat haksahdukset ja parahimmat johtamisvinkit ovat kaikkien saatavilla. Pukki on puolestasi tehnyt ison joukon johtamismunauksia.  Älä toista niitä, vaan tee ihan omat kasvukommelluksesi.

Kirjan kohderyhmänä ovat kaikki johtajat, esimiehet ja sellaisiksi halajavat. Kieleltään kirjan 24 tarinaa sopivat kaikenikäisille. Organisaatiosi tuottavuutta parantavat opit jäävät hymysuin paremmin mieleen.

Lue, mitä Helsingin Sanomissa ja Iisalmen Sanomissa kirjoitettiin kirjasta!

Tässä videossa kirjailija lukee kirjasta 9. luukun, joka edustaa tyypillistä tarinaa. Toisessa videossa puolestaan kirjailija lukee kirjasta jouluaaton tarinan. Se on ainoa luku, joka ei sisällä sen kummempaa johtamisopetusta. Tarkoitus on vain viihdyttää jouluaattona.

Kirjan kirjoittaja on johtamisaktivisti Toni Hinkka, joka työskentelee johtajien mentorina ja CxO:n toimitusjohtajana. Hän on aktiivinen puhuja, blogikirjoittaja ja kolumnisti useissa sanoma- ja ammattilehdissä. Hinkka on ottanut elämäntehtäväkseen suomalaisen johtamisen parantamisen.

Joulun 2019 podcast -kampanja

Joulupukin johtamispaja -kirjan kirjoittaja Toni Hinkka julkaisee joka päivä jouluun saakka yhden luvun kirjasta podcastina osoitteessa: https://www.cxopro.fi/joulupukin-johtamispaja-podcast/

Lukijapalautetta

”Toni Hinkan ja CxO Academyn ’Joulupukin johtamispaja’ ansaitsee kulua lukijan näpeissä muutenkin kuin jouluna. Sen joulukalenterimuotoon puetut johtamisen knopit eivät ole ruudinkeksintää, vaan juuri sitä ilmeistä perustekemistä ja -olemista, joka näennäisestä simppeliydestään huolimatta vuotaa niin monessa kohtaa.

Tämä teos pasahtaa kaikille esihenkilöille, joilla on yksikin ihminen johdettavanaan. Lukaiskaapa joulukuun ensimmäisen päivän kappale Pukin hovihölmöily. ’Kohtele kaikkia kunnioittavasti. Arvosi mitta on se, miten kohtelet ihmisten mielissä arvoasteikossa alimpana olevia.

Jos tuo onnistuu, lähes kaikki muukin onnistuu.”

- Kauko Ollila, toimittaja, Talentum Media

”Joulupukin Johtamispaja -kirja on kuin joulukalenteri - Vaikka kuinka yrittää säästää jouluksi, on kaikki ahmittu jo kolmantena päivänä.”

- Jarkko Ambrusin, päätoimittaja, Iisalmen Sanomat

”Voi ei. Ihana kirja!”

- Booky.fi

Kirjan tiedot:

  • ISBN 978-952-7044-14-8
  • Julkistettu 28.11.2015
  • Koko A5 (148 mm x 210 mm)
  • Liimasidottu, pehmeät kannet
  • Sivumäärä 178, paperi 90 g offset
  • Paino noin 280 g
  • Painos 1.
  • SVH 35 € (sis. alv. 10 %) Tarjoushinta 1.-31.12.2019: 30 €/kirja toimitettuna Helposti S -pakettina lähimpään Postin pakettiautomaattiin!

Kirja kuuluu CxO Academy Kirjat -sarjaan.  Tilaa kirja!

Joulupukin johtamispaja sidosryhmälahjaksi

Olemme valmiit toimittamaan myös suurempia määriä kirjaa esimerkiksi asiakas- tai henkilökuntalahjaksi. Mitä enemmän tilaat, sitä halvempi hinta kirjaa kohden. Kysy!