Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kypsyys

9789527044490.jpgKirjan kirjoittaja on Risto Nevalainen.

Kypsyys kiehtoo. Sen kasvattaminen on tehokas tapa parantaa liiketoiminnan onnistumista ja sen tehokkuutta. Kypsyysajattelun kohteena voi olla yritys, jokin sen keskeinen toiminto tai laajempikin yhteiskunnan tärkeä osa-alue. Kypsyysmalleja on tehty eniten ICT:n johtamiseen. Viime aikojen kuuma aihe on ollut ketterän kehittämisen ja DevOps-aiheen kypsyysmallit. Onpa malleja tehty terveydenhuoltoon, sotilaalliseen käyttöön kuin digitalisaatioonkin.

Tiedätkö oman liiketoimintasi nykyisen kypsyyden? Malleja käytetään paljon toiminnan arviointiin ja kehityskohteiden tunnistamiseen. Mallin avulla toiminta tulee kunnolla ja kattavasti mietittyä. Tasoajattelulla kehityskohteet saa tiekartaksi ja kehittäminen on siten systemaattista. Kyllä kannattaa!

Kirjassa esitellään kypsyysajattelun keskeisiä ajatuksia. Tunnetuimmat kypsyysmallit CMMI ja SPICE esitellään erikseen. Monenlaisia muitakintapoja rakentaa malleja ja käyttää niitä toiminnan kehittämiseen selitetään. Esimerkkien pohjalta ja omientarpeidensa mukaan lukijakin voi rakentaaoman kypsyysmallin. Kirjassa annetaansiihen neuvoja kädestä pitäen.

Tilaa kirja tästä!

Kirjan tiedot:

  • ISBN 978-952-7044-49-0
  • Kirja julkistettiin 20.3.2020 Katso julkistusvideo Youtubesta
  • Koko A5 (148 mm x 210 mm)
  • Liimasidottu, pehmeät kannet
  • Sivumäärä 128, paperi 90 g offset
  • SVH 40 € (sis. alv. 10 %)

Kirja kuuluu CxO Academy Kirjat -sarjaan.