Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Timo Partanen

Partanen_Timo_492x640.jpgTkT, MBA Timo Partasen harrastuksena on musiikki, historia ja ilmailu. Kirjoissaan hän pyrkii mahdollisimman tarkkaan historialliseen autenttisuuteen, vaikka tarina sinänsä saattaa olla osin fiktiivinen. Kirjassaan Pakko päästä! – Tahvo Partasen matka Amerikkaan 1910-1922  Partanen kuvaa vuonna 1936 kuolleen isoisänsä matkaa Amerikkaan ja suomalaissiirtolaisten elämää.

Ilmailuhistorian ja lentokonetekniikan harrastajana Partanen jakaa aktiivisesti lentokonetekniikalla ja ilmailun historialla höystettyjä raportteja vierailuistaan ilmailumuseoista ja lentonäytöksistä.  

Partanen on työskennellyt monipuolisesti energia-alan eri tehtävissä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Yhdysvalloissa yli 30 vuoden ajan. Väitöskirjassaan Partanen tarkasteli energian myyntiyritysten ja niiden liiketoimintaympäristön vuorovaikutusta markkinoiden avautuessa kilpailulle Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Viime vuodet Partanen on työskennellyt Energiavirastossa eurooppalaisen energiatukkumarkkinan kehittämiseen liittyvissä tehtävissä.