Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kehittämisen ihannetilanne

9789527044513.jpgLuo kehittämiselle edellytyksiä, poista esteitä ja hidasteita.

Toiset yritykset saavat tietotekniikasta ja kehitystoiminnastaan enemmän hyötyä kuin toiset. Miksi näin on? Mitkä ovat ne kehitystoiminnan edellytykset, jotka on saatava aikaan? Entä kehittämisen hidasteet ja esteet; mitä ne ovat ja miksi niistä on päästävä eroon?

Tämä kirja perustuu havaintoon, jonka mukaan projektin epäonnistumisen juurisyyt löytyvät projektin aikaisemmista vaiheista, jolloin projektin alkuun sijoittuvien virheiden juurisyiden on löydyttävä yrityksen johtamisjärjestelmästä tai organisaatiokulttuurista – ei projektin sisältä.

Kirja perustuu IT Forumissa vuonna 2019 tehtyyn pohjatyöhön kehittämisen ihannetilasta sekä keväällä ja kesällä 2020 koronaviruspandemian aikana tehtyihin haastatteluihin, joilla pyrittiin syventämään IT Forumin edellisvuoden työtä ja löytämään pienetkin kehittämistä edistävät ja haittaavat tekijät.

Kirja ei pyri olemaan kehittämisen keittokirja eikä tarjoa patenttiratkaisuja kehittämiseen, vaan auttaa tunnistamaan oman organisaationsa kehittämisen heikkouksia ja vahvuuksia sekä tarjoaa ideoita heikkouksien poistamiseen ja vahvuuksien kehittämiseen.

Haastattelut tehtiin organisaatiokulttuurin tutkimuksen keinoin kannustamalla haastateltavia tunnistamaan kehittämisen kannalta hyviä ja huonoja käytäntöjä, joiden olemassaolo on tullut esiin vaikkapa työnantajan, esimiehen tai omistajan vaihdoksen myötä.

Tilaa kirja tästä!

Kirjan tiedot:

  • ISBN 978-952-7044-51-3
  • Kirja julkistettiin 24.9.2020, katso julkistusvideo: https://youtu.be/Ckj1KtgAq7A
  • Koko A5 (148 mm x 210 mm)
  • Liimasidottu, pehmeät kannet
  • Sivumäärä noin 80, paperi 90 g offset
  • SVH 40 € (sis. alv. 10 %)

Kirja kuuluu CxO Academy Kirjat -sarjaan.