Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Älä vertaa - Vaadi!

9789527518182.jpgMiten varmistaa tietojärjestelmän helppokäyttöisyys julkisissa hankinnoissa

Helppokäyttöisten järjestelmien hankkiminen julkisissa kilpailutuksissa epäonnistuu uudestaan ja uudestaan, vaikka käytettävyyttä halutaan ja käytettävyyden varmistamiseen panostetaan. Ongelma ovat ne tavat, miten käytettävyysasiat huomioidaan kilpailutuksissa. Erilaisia tapoja yritetään, mutta tuloksetta.

Helppokäyttöisiä järjestelmiä on mahdollista hankkia. Edellytyksenä kuitenkin on, että asioita tehdään eri tavalla kuin aiemmin. Tässä kirjassa kerrotaan tapa, jolla käytettävyys voidaan huomioida kilpailutuksessa niin, että toimittajat sitoutetaan suunnittelemaan hyvää käy-tettävyyttä. Kriittistä on se, miten käytettävyys sisällytetään tarjous-pyynnön kelpoisuusvaatimuksiin, pakollisiin vaatimuksiin ja vertailukriteereihin. Kirjassa käydään läpi askel askeleelta käytettävyyden mää-rittelytyön eteneminen lähtien liiketoiminnallisista tavoitteista ja päätyen valideihin, objektiivisesti todennettaviin käytettävyysvaatimuksiin. Määritystyön askeleita ja niiden vaihetuotoksia valaistaan konkreettisen esimerkin avulla.

Kirjan esittämä tapa edustaa uutta ajattelua monelle. Mutta, kuten sanotaan: jos tekee asioita samalla tavalla kuin ennen, saa samanlaisia tuloksia kuin ennen.

Kirjan tiedot:

  • ISBN 978-952-7518-18-2, nid., 978-952-7518-19-9, e-kirja
  • Koko A5, pehmeäkantinen
  • Sivuja 70
  • Suositusvälittäishinta 30 € (sis. alv 10 %)

Tilaa kirja verkkokaupastamme!