Toimitus- ja maksuehdot

Toimitusaika ja -tapa

Ketterät Kirjat Oy pyrkii antamaan sille tulleet tilaukset mahdollisimman nopeasti Postin toimitettavaksi. Ennen klo 16 tulleet tilaukset pystymme useimmissa tapauksissa antamaan Postin kuljetettavaksi vielä samana arkipäivänä ja harvoin toimitus siirtyy seuraavaa arkipäivää kauemmaksi. Pyrimme olemaan ketteriä.

Yksittäiskappaleina tilatut ohuet A5-koon kirjat ja A4-koon julkaisut (paino kuplakuoren kanssa alle 250 grammaa) toimitamme kirjeenä ja tätä suuremmat Helposti XXS-postipaketteina. Yhtä kirjaa/julkaisua suuremmat tilaukset toimitamme mahdollisimman pieninä Helposti-postipaketteina.

Laskutus ja maksuehdot

Pyrimme laskuttamaan sähköisesti. Kuluttaja-asiakkaalle pyrimme lähettämään sähköpostilaskun mutta laitamme toimituksen mukaan myös paperisen kopion laskusta silloin, kun se on mahdollista. Yritysasiakkaita laskutamme mieluimmin verkkolaskulla. Mikäli verkko- tai sähköpostilaskutus ei ole mahdollista, lähetämme laskun e-kirjeenä.

Maksuaika kuluttajille on 7 päivää, yrityksille 10 päivää, ellei erikseen ole toisin sovittu.

Palautukset ja reklamaatiot

Kirjan arvo on sen sisällössä, joka siirtyy lukemalla kirjan ostajan hyödyksi. Osittainkaan luettua kirjaa ei voi myydä uudelleen. Siksi emme ota vastaan kirjoja palautuksena.

Mahdolliset reklamaatiot koskien kirjoja, niiden toimittamista tai laskuttamista voi antaa palautelomakkeella tai sähköpostilla.