Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Toimitus- ja maksuehdot

Toimitusaika ja -tapa

Ketterät Kirjat Oy pyrkii antamaan sille tulleet tilaukset mahdollisimman nopeasti Postin toimitettavaksi. Ennen klo 16 tulleet tilaukset pystymme useimmissa tapauksissa antamaan Postin kuljetettavaksi vielä samana arkipäivänä ja harvoin toimitus siirtyy seuraavaa arkipäivää kauemmaksi. Pyrimme olemaan ketteriä.

Olemme luopuneet alle 250 gramman painoisten lähetysten lähettämisestä kirjeenä. Kaikki alle 30 mm paksuiset ja 2 000 gramman painoiset lähetykset lähetämme Postin Helposti XXS -postipaketteina, jotka jaetaan postilaatikkoon tai -luukkuun tyypillisesti 1-2 arkipäivässä. Yhtä kirjaa/julkaisua suuremmat tilaukset toimitamme mahdollisimman pieninä Helposti-postipaketteina.

Siirryimme vuonna 2020 käyttämään B5-kokoisten kirjojen toimittamisessa X-kartonkipakkauksia ja tammikuussa 2021 teimme saman A4-kokoisten tuotteiden kohdalla. X-pakkaus suojaa tämän kokoisia kirjoja kuljetuksessa kuplakuorta paremmin. Kuplakuorta käytämme lähinnä enää yksittäisten A5-kokoisten kirjojen toimituksissa. Jos tilauksessa on useampi erikokoinen kirja, saatamme käyttää myös A4-kokoisia postituskoteloita tai aaltopahvipakkauksia. Todella isoja toimituksia olemme toimittaneet Helposti S- ja M-koon aaltopahvipakkauksissa.

Laskutus ja maksuehdot

Pyrimme laskuttamaan sähköisesti. Kuluttaja-asiakkaalle pyrimme lähettämään sähköpostilaskun mutta laitamme toimituksen mukaan myös paperisen kopion laskusta silloin, kun se on mahdollista. Yritysasiakkaita laskutamme mieluimmin verkkolaskulla. Mikäli verkko- tai sähköpostilaskutus ei ole mahdollista, lähetämme laskun e-kirjeenä.

Maksuaika kuluttajille on 7 päivää, yrityksille 10 päivää, ellei erikseen ole toisin sovittu.

Palautukset ja reklamaatiot

Kirjan arvo on sen sisällössä, joka siirtyy lukemalla kirjan ostajan hyödyksi. Osittainkaan luettua kirjaa ei voi myydä uudelleen. Siksi emme ota vastaan kirjoja palautuksena.

Mahdolliset reklamaatiot koskien kirjoja, niiden toimittamista tai laskuttamista voi antaa palautelomakkeella tai sähköpostilla.