Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Selviydy narsistista

9789527044049.pngKirjan on kirjoittanut Toni Hinkka.

Narsismi on sairaus. Kiusaaminen on rikos sekä sinua ja organisaatiotasi että ihmis- ja yhteiskuntaa vastaan.

Tuntuuko sinusta narsistin sadismin uhrina, että voit vain paeta? Esimies, tuntuuko sinusta, että sinulla ei ole keinoja suojella johdettaviasi narsistilta? Henkilöstöhallinnon edustaja, kykenetkö tukemaan johtoanne taistelussa ilmapiirinne ja tuottavuutenne rapauttajaa vastaan?

Annatteko pahan voittaa? Johtaja, joka ei halua tai kykene suojelemaan johdettaviaan, ei sovellu johtamistehtäviin! Esimies, joka ei puutu kiusaamiseen, syyllistyy työsuojelurikokseen.

Kirja antaa askelmerkit taisteluun olit sitten uhri, johtaja tai HR:n edustaja. Ei enää sormien läpi katsomista, kun yksi empatia-, omatunto- ja totuudenpuhumisrajoitteinen terrorisoi sitä kaikkea hyvää, mitä yritätte saada aikaan.

Kirja auttaa ymmärtämään narsistin käsittämätöntä itsekeskeistä ajatuksen-juoksua. On tärkeää ymmärtää, miten vihollinen ajattelee ja mihin hän pahimmillaan kykenee.

Kirja luettelee käytännön esimerkkien avulla askeleet, jotka pitää huomioida voitokkaassa taistelussa. Tämä on narsismintaisteluohjesääntö, muttei järjen korvike. Tämä on kirja, jota narsistista kärsivät ovat etsineet.

Kirjan tiedot:
  • ISBN 978-952-7044-04-9
  • Julkistuspäivä 12.11.2016
  • Koko A5 (148 mm x 210 mm)
  • Liimasidottu, pehmeät kannet
  • Sivumäärä 131, paperi 90 g offset
  • SVH 30 € (sis. alv. 10 %)

Kirja kuuluu CxO Academy Kirjat -sarjaan. Tilaa kirja!