Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Yhdistysjohtamisen opas

9789527044179.pngKirjan ovat kirjoittaneet Reino Myllymäki ja Toni Hinkka.

Suomi on liki 140 000 yhdistyksellään yhdistystoiminnan luvattu maa. Ns. kolmannen sektorin osuus bruttokansantuotteesta on eri arvioiden mukaan 3-7 %, joten yhdistystoiminnan kansantaloudellinen merkitys on suuri.

Moni suomalainen pääsee tai joutuu mukaan yhdistystoimintaan aikuisiällä esimerkiksi omien tai lastensa harrastusten seurauksena. Heillä on siten vuosien kokemus yritystoiminnasta. Mutta yhdistys ei ole yritys. Kirja lähestyy yhdistysjohtamista tästä näkökulmasta.

Kirja käy läpi yhdistystoiminnan sudenkuopat, kriisit ja niiden ratkaisukeinot sekä määrittelee joukon yhdistystoiminnan onnistumisen avaimia. Kirjan tarinat ja neuvot perustuvat kymmenien suomalaisten yhdistysaktivistien haastatteluihin.

Kirja on osa kirjoittajien missiota parantaa suomalaista johtamista ja tuottavuutta.

Teos on kirjoittajien ja Suomen Nuorkauppakamarit ry:n (JCI) monivuotisen hedelmällisen yhteistyön yksi tähänastisista huipentumista. Nuorkauppakamari on antanut merkittävän panoksen tietolähteenä, tutkimuskohteena ja kirjan markkinoinnissa.

Kirjasta sanottua:

"Opas on mielestäni hyvä ja ajatuksia herättävä. Itselleni sen lukemisesta oli välitöntä hyötyä. Kirja on helppolukuinen, mutta haastaa myös mukavasti miettimään omia toimintamalleja ja motiiveja."

Juha-Pekka Leskinen,
puheenjohtaja, Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry

Kirjasta julkaistiin juttu Keski-Uusimaa-lehdessä 18.9.2016. Lue juttu!

Kirjan tiedot:
  • ISBN 978-952-7044-17-9
  • Julkistettu 24.9.2016
  • Koko A5 (148 mm x 210 mm)
  • Liimasidottu, pehmeät kannet
  • Sivumäärä 148, paperi 90 g offset
  • SVH 35 € (sis. alv. 10 %)

Kirja kuuluu CxO Academy Kirjat -sarjaan. Tilaa kirja!