Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Uuden teknologian käyttöönotto

9789527044537.jpgIhminen on halunnut aina lentää. 17.12.1903 Wilbur ja Orville Wright onnistuivat sitten saamaan ilmaa raskaamman moottoroidun lentokoneensa ilmaan ja tekemään ensimmäiset ohjatut lennot. Siitä alkoi huikaiseva kehitys, joka lopulta avasi lentomatkailun tavalliselle ihmiselle ja pienensi maailmaa merkittävästi. Lentokoneen kehitys ei ole päättynyt tähän, vaan se jatkaa kehittymistään.

Tietokone alkoi keksimisestään saakka muuttamaan maailmaa ja Internetin – tuon maailmanlaajuisen yleiskäyttöisen tietoverkon – yleistymisen myötä tietotekniikasta tuli 1990-luvun puolesta välistä alkaen merkittävimmin yhteiskuntaamme muuttava teknologia. Senkään kehitykselle tai soveltamiskohteille ei ole näkyvissä loppua.

Yhteistä lentämiselle ja tietotekniikalle on se, että ne molemmat ovat uudehkoja teknologioita, joiden alkuajoista ja ominaispiirteistä tiedetään paljon. Lentokone on polttomoottoriteknologian spin off, tietokone sähkön. Vertailemalla molempien hyödyntämisen piirteitä ja sivujuonteita voimme päätellä paljon siitä, mitä tulevien teknologioiden käyttöönotossa on edessä.

Kirjan kirjoittaja on ilmailuhistorian harrastaja ja tietokirjailija Reino Myllymäki, joka on työskennellyt pitkään tietohallinnon johdossa ja sen jälkeen tietohallinnon ja liiketoiminnan johdon konsulttina ja mentorina. Häneltä ilmestyi vuonna 2019 kirja Onnistunut Projekti, osa 2: Lentoturmatutkinnan opit, jossa hän siirsi lentoturmatutkinnan oppeja projektitoimintaan.

Tilaa kirja tästä!

Kirjan tiedot:

  • ISBN 978-952-7044-53-7
  • Kirja julkistettiin 10.10.2020: katso julkistusvideo Youtubesta
  • Koko A5 (148 mm x 210 mm)
  • Liimasidottu, pehmeät kannet
  • Sivumäärä noin 112, paperi 90 g offset
  • SVH 30 € (sis. alv. 10 %)

Kirja kuuluu CxO Academy Kirjat -sarjaan.