Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Yhteinen ymmärrys työelämän muutoksissa

9789527044223.jpgYhteinen ymmärrys työelämän muutoksissa – dialogista keskustelua – 100 vuoden työkokemuksella -kirjan ovat kirjoittaneet Minna Kinnunen, Sirpa Maukola-Juuso ja Riitta Veijalainen.

Kirja antaa mahdollisuuden tarkastella muutoksia monen eri näkökulman kautta. Lukija voi peilata omia muutoksiaan kirjoittajien dialogiin. Tämä ei ole muutosten reseptikirja eikä teoriaopas. Tämä on kolmen työelämää nähneen ja työterveydessä työskennelleen kirjoittajan keskinäistä ajatusten vaihtoa työelämän muutoksista: ajatuksia ja näkökulmia työelämän yleisistä muutoksista. Sen lisäksi kirjassa on kokemuksiamme ja ajatuksiamme kunkin omista muutoksista työhistoriassa.

Kaikki keskustelut jatkuvat. Toivomme kirjan inspiroivan Sinua mahdollistamaan omia työelämän muutoksiasi niin, että omat ja työyhteisösi voimavarat vahvistuvat.

”Eniten tarvitsemme elämässä ihmistä, joka rohkaisee meitä tekemään sen, mitä osaamme.”
– Ralph Waldo Emerson
”Tämä kirja on oivallinen vuoropuhelu, jota soisi useammin käytävän muutosprosessien aikana. On riemukasta lukea, miten tekijät käyvät rohkeasti ja avoimesti läpi muutokseen liittyviä tuntoja ja käytännön kuvioita niin yleisellä tasolla kuin Työterveys Wellamo Oy:n syntytarinan kautta. Lukija ei voi välttyä ahaa-elämyksiltä.”
– Riitta Takkunen, YTM, perusturvan toimialapäällikkö

Kirjan tiedot:

  • ISBN 978-952-7044-22-3
  • Julkistuspäivä 11.5.2017
  • Koko A5 (148 mm x 210 mm)
  • Liimasidottu, pehmeät kannet
  • Sivumäärä 166, paperi 115 g silk
  • SVH 37 € (sis. alv. 10 %)

Kirja kuuluu CxO Academy Kirjat -sarjaan. Tilaa kirja!