Ketterät Kirjat Oy

Ketterät Kirjat Oy kustantaa ja julkaisee nimensä mukaisesti kirjoja ketterästi. Toistaiseksi olemme kustantaneet lähinnä tietokirjoja.

Kustannuskokonaisuutemme käsittää laajimmillaan kirjan taittamisen, oikolukemisen, kannen suunnittelun, painattamisen, julkistustilaisuuden järjestämisen, viranomaiskappaleiden toimittamisen ja kirjan toimittamisen jälleenmyyjille ja tukkukaupoille. Asiakkaitamme ovat mm. Booky.fi Oy, Kirjastopalvelu Oy ja Kirjavälitys Oy.

Kirjailija saa palkkionsa sitä mukaa kuin kirjaa myydään. Palkkio perustuu tulonjakoon, jota koskevat laskelmat ovat läpinäkyviä.

Ketterät Kirjat Oy myy kirjoja myös suoraan lukijoille. Etuna on nopea toimitus!

Uutiskirjebanneri_720px.png

Uutuuskirjamme

9789527044537.jpgReino Myllymäen Suomen Tietokirjailijat ry:n tuella kirjoittama kirja Uuden teknologian käyttöönotto vertailee lentämistä ja tietotekniikkaa ja pyrkii tunnistamaan uuden teknologian käyttöönottoon liittyviä tekijöitä uusien teknologioiden käyttöönottoon varautumiseksi. 112-sivuinen kirja oli alunperin tarkoitus julkistaa Ilmailuharrastepäivän osana, mutta koronan takia tapahtuma siirtyi keväälle ja kirja julkistettiin webinaarina. Lue lisää kirjasta tai katso julkistusvideo!

9789527044513.jpg

Reino Myllymäen Tietotekniikan tutkimussäätiön tuella kirjoittama kirja Kehittämisen ihannetilanne on johdonmukainen seuraava askel etsittäessä keinoja parantaa projektien onnistumisen todennäköisyyttä. Kirjaa varten tehtiin 22 haastattelua digitaalisin apuvälinein pandemia-aikana ja digitaalisesti painettu kirja julkistettiin digitaalisesti Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry:n webinaarina 24.9.2020. Lue lisää kirjasta tai katso julkistusvideo!